SussiLi Home and Clothes Designer Expert

AnneLi SussiLi Källström heter jag, grundaren av "Style4ever & SussiLi Home and Clothes Design"
 När jag var 47 år ville jag ta ett steg till i min karriär, skapa ett eget klädmärke till kvinnor i naturmaterial som linnetyger i mer dressad stil än det som fanns ute i butiker - "SussiLi Clothes".

Jag brinner för heminredning och målning,  göra om gamla möbler, återbruk... den LantligaNordiska,  Brocante & Franska InredningsStil inspireras jag mycket av.

SussiLi Home
HomeStyling & olika sorters städuppdrag till företag & privatpersoner har jag drivit eget över 30 år tillbaks via mitt andra bolag med uppsättning, sömnad och design av gardiner, kuddar, möbeltapetsering, inredningshjälp av olika slag.Genom min långa erfarenhet inom detta område så kan jag kalla mig EXPERT på just detta och som jag nu erbjuder mina tjänster & produkter i mitt företagande.

Jag vill ha ordning och reda, kunden som anlitar mig och mitt team ska känna att de blir överträffade och därför erbjuder vi alltid 100% NöjdhetsGaranti.

Eftersom jag brinner för det naturliga, ruffiga och enkla med lite lyx ibland så blev det helt rätt att göra kläder & heminredningsprodukter i naturmaterial som linne, bomull, råsiden, trä & sten.


PUREHEALING - Naturlig läkning av giftfria produkter

Älskar det naturliga som är bra för vår miljö och hitta nya sätt som gör det mer enkelt för oss i vardagen att kunna bli mer miljömedveten. PureHealing är naturlig läkning av vad naturen ger oss och att man blir mer målmedveten vad vi äter,  hitta de naturliga vägen och ta hand om det som redan finns och göra något vettigt av. 

Att kunna ha ett bra tänk som gynnar vår miljö drivs jag mycket för och vill dela med mig av mina kunskaper till så många som möjligt.

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Uppvuxen i en entreprenörsfamilj där jag lärt mig massor om att driva företag med olika sysslor som bokföring, kundbearbetning - företagsförsäljning, bokningsystem, marknadsföring, lära ut till personal och jobba i team.
Den naturliga hälsan har följt med mig sen barnsben, min mormor var en superkvinna inom örter, växter och den laktovegetariska kosten. Sömnad, att designa kläder och gardiner gjorde vi mycket tillsammans och blivit min inspiration & motivations källa.

Jag är väldigt kreativ, energisk och ser alltid möjligheter.
Inget är omöjligt.

ATT BLOGGA

Blogga började jag med 2008,  byggt flera olika hemsidor med e-handel och sälja online gjorde jag redan 2009
Genom min blogg och hemsida fick jag återförsäljare till mitt klädmärke, sålde kläder och inredning.
Varit med i inredningsböcker och SussiLi by Sweden fick 2012 även den stora äran att klä upp ALLA medverkande kvinnor i den romantiska komediserien "Blomsterflickan".
I rollerna: Cissi Forss, Olle Sarri, Philip Martin, Fredrik Dolk, Louise Ryme m.fl.

Genom bloggen har både Carola, Lill-Babs, Yvonne Ryding inhandlat SussiLi clothing och som jag varit hemma hos för olika stylinguppdrag.

MINA KONTAKT UPPGIFTER

Scrolla längst ner här på sidan.

SussiLi blogg

Välkommen till min blogg där jag delar med mig av mitt brinnande intresse. Kanske det kan inspirera dig.

Den heter sussili.blogspot.com
KLICKA HÄR!

SKICKA MEDDELANDE

KONTAKTA MIG

Style4ever - SussiLi Home and Clothes Design
Showroom/studio
Storgatan 14, 703 61 Örebro

Verkstad:
Tingstorp 327
718 94 Örebro

Anneli SussiLi Källström
070-483 22 92
info@style4ever.se
SKYPE; sussili1
Investments4you AB
SE556786-5778 -01
F-skatt - Rut & Rotavdrag

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

@anneli.sussili KLICKA HÄR!
@thepersonalstyle4ever KLICKA HÄR!