OM MIG - AnneLi Källström

 -LITE GRANN OM MIG -

AnneLi Källström heter jag, grundaren av "Style4ever - Skapa Online" Att vara egen företagare är fantastisk och att kunna hjälpa människor på olika sätt så att tillvaron blir både enklare, roligare är så inspirerande.
 När jag var 47 år ville jag ta ett steg till i min karriär och skapa ett eget klädmärke till kvinnor i naturmaterial som linnetyger i mer dressad stil än det som fanns ute i butiker "SussiLi Clothes". Kläderna är en livsstil där det är fokus på linne samt  att man skapar om gamla slitna kläder till något nytt, en så kalla upcyckling. Jag har målat nästan hela mitt liv och att kunna göra det på tyger som sedan blivit väskor, tavlor, halsdukar mm är något som blir unik för den som bär det.

Jag brinner för heminredning och målning med kalkfärger. Min passion är att ta hand om gamla saker och göra om de så de får ett nytt liv. Min inspiration är den LantligaNordiska, Brocante & Franska InredningsStil. En sk industrilook av att återanvända av befintliga möbler & inredning som finns i ett hem.  

HomeStyling & Inredningshjälp har jag drivit eget över 40 år tillbaks via mitt andra bolag med uppsättning, sömnad och design av gardiner, kuddar, möbeltapetsering, inredningshjälp av olika slag. 
Genom min långa erfarenhet inom detta område så kan jag kalla mig EXPERT på just detta och som jag nu erbjuder mina tjänster & produkter i mitt företagande.

Eftersom jag brinner för det naturliga, ruffiga och enkla med lite lyx ibland så blev det helt rätt att göra kläder & heminredning-produkter i naturmaterial som linne, bomull, råsiden, trä & sten.Kreativ Återbruk  & Naturlig läkning av giftfria produkter

Älskar det naturliga som är bra för vår miljö och hitta nya sätt som gör det mer enkelt för oss i vardagen att kunna bli mer miljömedveten. Hållbarhet, ta hand om vår Moder Jord som ger oss så mycket av naturen. Jag vill lära mig ännu mer och bli mer målmedveten vad vi äter,  hitta den naturliga vägen och ta hand om det som redan finns och göra något vettigt av.  Finns så mycket vi kan göra och man blir aldrig fullärd utan det är ett äventyr som gör att man ska våga, prova och ändra på sina vanor att bli ännu mer miljömedveten

Att kunna ha ett bra tänk som gynnar vår miljö drivs jag mycket för och vill dela med mig av mina kunskaper till så många som möjligt.

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Uppvuxen i en entreprenörsfamilj där jag lärt mig massor om att driva företag med olika sysslor som bokföring, kundbearbetning - företagsförsäljning, bokningssystem, marknadsföring, hemsidor och personligt varumärke. 2014 vann jag en utbildning hur man kan jobba mer digitalt med sitt företag och frilösa tid, jobba mindre och tjäna mer. Utbildning Digitala Affärsmöjligheter förändrade mitt tänk 2014 och ser man bakåt så är det nu framtidens bästa sätt att jobba på för de flesta företag.
Så tacksam för den utbildningen som gett mig massor av kunskap inom den digitala världenGenom den har jag lärt mig Skapa Online kurser/ utbildningar i olika former.

Den naturliga hälsan har följt med mig sen barnsben, min mormor var en superkvinna inom örter, växter och den laktovegetariska kosten. Sömnad, att designa kläder och gardiner gjorde vi mycket tillsammans och blivit min inspiration & motivations källa.

Jag är väldigt kreativ, energisk och ser alltid möjligheter.
Inget är omöjligt.

ATT BLOGGA

Blogga började jag med 2008,  byggt flera olika hemsidor med e-handel och sälja online gjorde jag redan 2009
Genom min blogg och hemsida fick jag återförsäljare till mitt klädmärke, sålde kläder och inredning.
Varit med i inredningsböcker och SussiLi by Sweden fick 2012 även den stora äran att klä upp ALLA medverkande kvinnor i den romantiska komediserien "Blomsterflickan".
I rollerna: Cissi Forss, Olle Sarri, Philip Martin, Fredrik Dolk, Louise Ryme m.fl.

Genom bloggen har både Carola, Lill-Babs, Yvonne Ryding inhandlat SussiLi clothes och som jag varit hemma hos för olika stylinguppdrag.

MINA KONTAKT UPPGIFTER

Scrolla längst ner här på sidan.

Tingstorp327

Vårt mål är att vi tillsammans vill hjälpa & inspirera dig hur du kan få till det med att kunna göra en förändring av det som du redan har i ditt hem, trädgård, en pryl som du älskar men behöver en ny uppdatering. 

 Vi prioriterar kvalitet och vill ge våra kunder den bästa tänkbara service i form av snabba återkopplingar och anpassning av uppdraget.

Vi är ett team av experter inom våra respektive områden och kan därför erbjuda dig som kund en totalentreprenad efter dina önskemål.
Det är detta av allt ovan som är UPCYCLING 2.0

SKICKA MEDDELANDE

KONTAKTA MIG

Style4ever - Skapa Online

Hantverksladan
Tingstorp 327
718 94 Ervalla

VintageBod; Återbruk, Loppis och SussiLi Clothes Outlet
Filipshyttan 627
705 93 Örebro

Anneli Källström
070-483 22 92
info@style4ever.se