OM MIG - AnneLi Källström

 -LITE GRANN OM MIG -

iAnneLi SussiLi Källström heter jag, grundaren av "Style4ever & SussiLi Home.Att vara egen företagare är fantastisk och att kunna hjälpa människor på olika sätt så att tillvaron blir både enklare, roligare och inspirerande.
 När jag var 47 år ville jag ta ett steg till i min karriär, skapa ett eget klädmärke till kvinnor i naturmaterial som linnetyger i mer dressad stil än det som fanns ute i butiker - "SussiLi Clothes".

Jag brinner för heminredning och målning med kalkfärger. Min passion är att göra om gamla möbler, saker som är gamla och får nytt liv. Min inspiration är den LantligaNordiska, Brocante & Franska InredningsStil. En sk industrilook av att återanvända av befintliga möbler & inredning som finns i ett hem. Att få en betongliknade produkt kan man skapa med just kalkfärger men vill man ha ett vattentät produkt utomhus eller i badrum, kök m.m. kom jag i kontakt med just microcement för ett antal år sedan och älskart,  Det finns så mycket man kan göra med det och passar perfekt på Tingstorpsgården där man har verkstad och skaparglädjen. Där kommer det utvecklas allt eftersom med både kurser, showrroom där vi skapat om hela gården efter just detta koncept. 

HomeStyling & Inredningshjälp har jag drivit eget över 40 år tillbaks via mitt andra bolag med uppsättning, sömnad och design av gardiner, kuddar, möbeltapetsering, inredningshjälp av olika slag. 
Genom min långa erfarenhet inom detta område så kan jag kalla mig EXPERT på just detta och som jag nu erbjuder mina tjänster & produkter i mitt företagande.

Driver SussiLi Home där vi hjälper kunder, företag med att få rent och snyggt tillsammans med min dotter Yasmine.

Jag vill ha ordning och reda, kunden som anlitar mig och mitt team ska känna att de blir överträffade och därför erbjuder vi alltid 100% NöjdhetsGaranti.

Eftersom jag brinner för det naturliga, ruffiga och enkla med lite lyx ibland så blev det helt rätt att göra kläder & heminredning-produkter i naturmaterial som linne, bomull, råsiden, trä & sten.

2020 startade vi upp hemstäd & flyttstäd samt inredningshjälp. 
Slutet på 2021 startades det upp MA Entreprenadteknik där vi erbjuder markarbeten
Det är så många som inte har tid att ta hand om sitt hem och få ihop den röda tråden med sin inredning.
Strukturera upp med att få ordning och reda gör att mycket stress minskar samt bonus blir också att man blir både gladare, mår bättre och familjeförhållanden blir bättre.
Kreativ Återbruk  & Naturlig läkning av giftfria produkter

Älskar det naturliga som är bra för vår miljö och hitta nya sätt som gör det mer enkelt för oss i vardagen att kunna bli mer miljömedveten. Hållbarhet, ta hand om vår Moder Jord som ger oss så mycket av naturen. Jag vill lära mig ännu mer och bli mer målmedveten vad vi äter,  hitta den naturliga vägen och ta hand om det som redan finns och göra något vettigt av.  Finns så mycket vi kan göra och man blir aldrig fullärd utan det är ett äventyr som gör att man ska våga, prova och ändra på sia vanor att bli ännu mer miljömedveten

Att kunna ha ett bra tänk som gynnar vår miljö drivs jag mycket för och vill dela med mig av mina kunskaper till så många som möjligt.

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Uppvuxen i en entreprenörsfamilj där jag lärt mig massor om att driva företag med olika sysslor som bokföring, kundbearbetning - företagsförsäljning, bokningssystem, marknadsföring, hemsidor och personligt varumärke. 2014 vann jag en utbildning hur man kan jobba mer digitalt med sitt företag och frilösa tid, jobba mindre och tjäna mer. Utbildning Digitala Affärsmöjligheter förändrade mitt tänk 2014 och ser man bakåt så är det nu framtidens bästa sätt att jobba på för de flesta företag nu när Corona gjort att fler jobbar hemifrån.
Så tacksam för den utbildningen som gett mig massor av kunskap inom den digitala världen

Den naturliga hälsan har följt med mig sen barnsben, min mormor var en superkvinna inom örter, växter och den laktovegetariska kosten. Sömnad, att designa kläder och gardiner gjorde vi mycket tillsammans och blivit min inspiration & motivations källa.

Jag är väldigt kreativ, energisk och ser alltid möjligheter.
Inget är omöjligt.ATT BLOGGA

Blogga började jag med 2008,  byggt flera olika hemsidor med e-handel och sälja online gjorde jag redan 2009
Genom min blogg och hemsida fick jag återförsäljare till mitt klädmärke, sålde kläder och inredning.
Varit med i inredningsböcker och SussiLi by Sweden fick 2012 även den stora äran att klä upp ALLA medverkande kvinnor i den romantiska komediserien "Blomsterflickan".
I rollerna: Cissi Forss, Olle Sarri, Philip Martin, Fredrik Dolk, Louise Ryme m.fl.

Genom bloggen har både Carola, Lill-Babs, Yvonne Ryding inhandlat SussiLi clothes och som jag varit hemma hos för olika stylinguppdrag.

MINA KONTAKT UPPGIFTER

Scrolla längst ner här på sidan.

Tingstorp327

Vårt mål är att vi tillsammans vill hjälpa & inspirera dig hur du kan få till det med att kunna göra en förändring av det som du redan har i ditt hem, trädgård, en pryl som du älskar men behöver en ny uppdatering. 

 Vi prioriterar kvalitet och vill ge våra kunder den bästa tänkbara service i form av snabba återkopplingar och anpassning av uppdraget.

Vi är ett team av experter inom våra respektive områden och kan därför erbjuda dig som kund en totalentreprenad efter dina önskemål.
Det är detta av allt ovan som är UPCYCLING 2.0

Inspirationsbrev, nyhetsbrev, erbjudande Klicka på bilden sedan scrolla längst ner om du vill prenumerera på våra inspiration och erbjudande

SKICKA MEDDELANDE

KONTAKTA MIG

Style4ever - SussiLi Home 
Kontor
Örnsrogatan 7A, 70232 Örebro
Verkstad:
Tingstorp 327
718 94 Ervalla

VintageBod; Återbruk, Loppis och SussiLi Clothes Outlet
Filipshyttan 627
705 93 Örebro

Anneli SussiLi Källström
070-483 22 92
anneli@sussilihome.se Hemsida: sussilihome.se

MA Entreprenadteknik AB
SE556786-5778 -01
F-skatt - Rut & Rotavdrag
Dränering, Husgrunder, VA & Avlopp, Design Ritningar mm
info@maentreprenadteknik.se
Hemsida: maentreprenadteknik.se