SussiLi Home and Clothes Designer Expert

AnneLi SussiLi Källström heter jag, grundaren av "Style4ever & SussiLi Home and Clothes"Att vara egen företagare är fantastisk och att kunna hjälpa människor på olika sätt så att tillvaron blir både enklare, roligare och inspirerande.
 När jag var 47 år ville jag ta ett steg till i min karriär, skapa ett eget klädmärke till kvinnor i naturmaterial som linnetyger i mer dressad stil än det som fanns ute i butiker - "SussiLi Clothes".

Jag brinner för heminredning och målning med kalkfärger. Min passion är att göra om gamla möbler, saker som är gamla och får nytt liv. Min inspiration är den LantligaNordiska, Brocante & Franska InredningsStil. 

HomeStyling har jag drivit eget över 30 år tillbaks via mitt andra bolag med uppsättning, sömnad och design av gardiner, kuddar, möbeltapetsering, inredningshjälp av olika slag. 
Genom min långa erfarenhet inom detta område så kan jag kalla mig EXPERT på just detta och som jag nu erbjuder mina tjänster & produkter i mitt företagande.

Driver SussiLi Home tillsammans med min dotter Yasmine

Jag vill ha ordning och reda, kunden som anlitar mig och mitt team ska känna att de blir överträffade och därför erbjuder vi alltid 100% NöjdhetsGaranti.

Eftersom jag brinner för det naturliga, ruffiga och enkla med lite lyx ibland så blev det helt rätt att göra kläder & heminredningsprodukter i naturmaterial som linne, bomull, råsiden, trä & sten.


Kreativ Återbruk  & Naturlig läkning av giftfria produkter

Älskar det naturliga som är bra för vår miljö och hitta nya sätt som gör det mer enkelt för oss i vardagen att kunna bli mer miljömedveten. Hållbarhet, ta hand om vår Moder Jord som ger oss så mycket av naturen. Jag vill lära mig ännu mer och bli mer målmedveten vad vi äter,  hitta den naturliga vägen och ta hand om det som redan finns och göra något vettigt av.  Finns så mycket vi kan göra och man blir aldrig fullärd utan det är ett äventyr som gör att man ska våga, prova och ändra på sia vanor att bli ännu mer miljömedveten

Att kunna ha ett bra tänk som gynnar vår miljö drivs jag mycket för och vill dela med mig av mina kunskaper till så många som möjligt.

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Uppvuxen i en entreprenörsfamilj där jag lärt mig massor om att driva företag med olika sysslor som bokföring, kundbearbetning - företagsförsäljning, bokningssystem, marknadsföring, hemsidor och personligt varumärke. 2014 vann jag en utbildning hur man kan jobba mer digitalt med sitt företag och frilösa tid, jobba mindre och tjäna mer. Utbildning Digitala Affärsmöjligheter förändrade mitt tänk 2014 och ser man bakåt så är det nu framtidens bästa sätt att jobba på för de flesta företag nu när Corona gjort att fler jobbar hemifrån.
Så tacksam för den utbildningen som gett mig massor av kunskap inom den digitala världen

Den naturliga hälsan har följt med mig sen barnsben, min mormor var en superkvinna inom örter, växter och den laktovegetariska kosten. Sömnad, att designa kläder och gardiner gjorde vi mycket tillsammans och blivit min inspiration & motivations källa.

Jag är väldigt kreativ, energisk och ser alltid möjligheter.
Inget är omöjligt.ATT BLOGGA

Blogga började jag med 2008,  byggt flera olika hemsidor med e-handel och sälja online gjorde jag redan 2009
Genom min blogg och hemsida fick jag återförsäljare till mitt klädmärke, sålde kläder och inredning.
Varit med i inredningsböcker och SussiLi by Sweden fick 2012 även den stora äran att klä upp ALLA medverkande kvinnor i den romantiska komediserien "Blomsterflickan".
I rollerna: Cissi Forss, Olle Sarri, Philip Martin, Fredrik Dolk, Louise Ryme m.fl.

Genom bloggen har både Carola, Lill-Babs, Yvonne Ryding inhandlat SussiLi clothes och som jag varit hemma hos för olika stylinguppdrag.

MINA KONTAKT UPPGIFTER

Scrolla längst ner här på sidan.

SussiLi blogg

Det var denna jag började med 2009 och har skrivit massor där och nu har jag tagit steget 2021 att öppna en ny blogg där jag kommer skriva om Kreativt Återbruk och ge tips, idéer hur jag gör och kanske det kan intressera dig med. Här är min första blogg; https://sussili.blogspot.com
Här är min nya blogg,  start januari 2021 https://sussilihome.blogspot.com

SKICKA MEDDELANDE

KONTAKTA MIG

Style4ever - SussiLi Home and Clothes Design:
Kontor
Örnsrogatan 7A, 70232 Örebro
Verkstad:
Tingstorp 327
718 94 Ervalla

VintageBod; Återbruk, Loppis och SussiLi Clothes Outlet
Filipshyttan 627
705 93 Örebro

Anneli SussiLi Källström
070-483 22 92
info@style4ever.se
SKYPE; sussili1
Investments4you AB
SE556786-5778 -01
F-skatt - Rut & Rotavdrag