OM MIG - AnneLi Källström - anneli@sussilihome.se

 -LITE GRANN OM MIG -

AnneLi Källström heter jag, grundaren av "SussiLi by Sweden" Att vara egen företagare är fantastisk och att kunna hjälpa människor på olika sätt så att tillvaron blir både enklare, roligare är så inspirerande.
 När jag var 47 år ville jag ta ett steg till i min karriär och skapa ett eget klädmärke till kvinnor i naturmaterial som linnetyger i mer dressad stil än det som fanns ute i butiker "SussiLi Clothes". Kläderna är en livsstil där det är fokus på linne samt  att man skapar om gamla slitna kläder till något nytt, en så kalla upcyckling. Jag har målat nästan hela mitt liv och att kunna göra det på tyger som sedan blivit väskor, tavlor, halsdukar mm är något som blir unik för den som bär det.

Jag brinner för heminredning, att måla abstrakt kont med olika texturer och göra upcykling på saker som annars skulle slängas eller behöver en ny look.. Min passion är att ta hand om gamla saker och göra om de så de får ett nytt liv. Min inspiration är den Lantliga Nordiska, Brocante & Franska InredningsStil. En sk industrilook av att återanvända av befintliga möbler & inredning som finns i ett hem.  Ett hem som kan skapa nyfikenhet, harmoni och väcka upp känslor som man mår bra av.

HomeStyling & Inredningshjälp har jag drivit eget över 40 år tillbaks via mitt andra bolag med uppsättning, sömnad och design av gardiner, kuddar, möbeltapetsering, inredningshjälp av olika slag. 
Genom min långa erfarenhet inom detta område så kan jag kalla mig EXPERT på just detta och som jag nu erbjuder mina tjänster & produkter i mitt företagande.

Eftersom jag brinner för det naturliga, ruffiga och enkla med lite lyx ibland så blev det helt rätt att göra kläder & heminredning-produkter i naturmaterial som linne, bomull, råsiden, trä & sten.Art by AnneLiK - min konst ska få ett uttryck mer, startade upp hemsidan nov 2023

Att måla med olika texturer, färgkombinationer samt testa mig fram för att hitta rätta känslan som ska kunna spridas vidare i hemmiljö, kontor. Abstraktkonst där man låter det flöda på, lager på lager som till slut blir något unikt.  

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Uppvuxen i en entreprenörsfamilj där jag lärt mig massor om att driva företag med olika sysslor som bokföring, kundbearbetning - företagsförsäljning, bokningssystem, marknadsföring, hemsidor och personligt varumärke. 2014 vann jag en utbildning hur man kan jobba mer digitalt med sitt företag och frilösa tid, jobba mindre och tjäna mer. Utbildning Digitala Affärsmöjligheter förändrade mitt tänk 2014 och ser man bakåt så är det nu framtidens bästa sätt att jobba på för de flesta företag.
Så tacksam för den utbildningen som gett mig massor av kunskap inom den digitala världen
Den naturliga hälsan har följt med mig sen barnsben, min mormor var en superkvinna inom örter, växter och sömnad, Tillsammans designade vi kläder och gardiner, jag ritade och mormor sydde efter det. Min farmor var duktig på att måla och sy tavlor, hon var så snabb av sig och hade alltid något på gång.De är mina inspirationskällor och motivation till att just skapa på olika sätt  


ATT BLOGGA

Blogga började jag med 2008,  byggt flera olika hemsidor med e-handel och sälja online gjorde jag redan 2009
Genom min blogg och hemsida fick jag återförsäljare till mitt klädmärke, sålde kläder och inredning.
Varit med i inredningsböcker och SussiLi by Sweden fick 2012 även den stora äran att klä upp ALLA medverkande kvinnor i den romantiska komediserien "Blomsterflickan".
I rollerna: Cissi Forss, Olle Sarri, Philip Martin, Fredrik Dolk, Louise Ryme m.fl.

Genom bloggen har både Carola, Lill-Babs, Yvonne Ryding inhandlat SussiLi clothes och som jag varit hemma hos för olika stylinguppdrag.

MINA KONTAKT UPPGIFTER

Scrolla längst ner här på sidan.

Inredningsfixarna

Jag är så glad och tacksam att kunna få jobba ihop med min dotter Yasmine som också brinner för målning och det kreativa. Tillsammans driver vi inredningsfixarna där vi gör olika skräddasydda uppdrag.
Vi har en egen hemsida som du kan kolla på om du vill.
https://www.inredningsfixarna.se/

 

KONTAKTA MIG

AnneLi Källström - Art by AnneLiK - anneli@sussilihome.se