SussiLi Home - HemStäd


Tiden räcker inte till ibland, ta hjälp av oss med din hemstädning.
Låt vardagen bli roligare och gör det du hinner med. 
Du får alltid en kontaktperson så att du kan känna dig trygg hos oss och vet vem som kommer och städar ditt hem.
Vi är det lilla företaget med stort hjärta och har 100% KundNöjdhetGaranti på våra tjänster. 
Blir du inte nöjd så gör vi om tills du känner att du blir det. 

Du får ett fast pris och vet alltid vad det kommer kosta. Önskar man fler tjänster så får du ett bättre pris när man tecknar avtal med oss. 

Hos oss ingår alltid att vi  bäddar sängar, vi fixar till soffan med kuddar, plädar...det lilla extra som många tar betalt för men det gör inte vi.
DET SKA KÄNNAS RENT & FINT NÄR MAN FÅR HEMSTÄD!!! 

När du bokar in oss första gången så går vi först igenom vad du önskar för städning efter det får du ett fast pris och vi kommer överens om vilken dag man önskar sin städning. 


CORONATIDER EXTRA VIKTIGT MED STÄDNING

Särskilt nu under Corona tider är det extra viktigt att hålla rent i sitt hem så man inte sprider smittan och skyddar sitt hem.
 

Att du ser till att man städar oftare än man brukar göra i vanliga fall. Precis som att du nu är noga med att tvätta dina dina händer när du har varit utomhus bör du också vara noggrannare med rengöringen av ditt hem. Se till att städa ditt hem grundligt en gång i veckan. Ytor som du använder ofta så som kök och badrum bör du rengöra oftare. 

Dörrhandtag, armstöd på soffor och fåtöljer, bordsytor i köket, ljusbrytare och vattenkranar. Alla dessa ytor samlar lätt på sig bakterier och smuts och det är därför extra viktigt att under den rådande pandemin rengöra dessa ytor ofta.

Noggrann städning är grundläggande för att förebygga smittspridning.

Vi som jobbar har lång erfarenhet av städbranschen och dess rutiner och erbjuder alltid 100 % KundNöjdhetsGaranti

SussiLi HomeStyling - InredningsHjälp 

Homestyling är inte bara till för försäljning av din bostad för att få ett högre pris vid försäljning utan en SussiLi HomeStyling- InredningsHjälp i ditt hem gör att du får ordning och reda på saker, en ny stil och lite förändring för att du ska kunna trivas ännu mer.

Jag tycker det är viktigt med just att få en städning innan man börjar med själva HomeStyling, plocka undan och se vad är det man vill ha kvar, kanske göra om en pryl eller något nytt.
Vi tittar på din livsstil och skräddarsyr helt efter dina önskemål.


Allt behöver inte vara vitt utan för att få en enhetlig stil kan man plocka upp en färg som får återkomma i flera rum...den röda tråden som ger så mycket i sitt hem.


 

MÅLA ÄR KUL

VINTAGE PAINTING
Kalkfärg, helt naturlig och giftfri!!!
Magisk färg som du kan göra så mycket av.
Måla direkt på en möbel utan att du behöver förbehandla.

Utan omfattande underarbete och som dessutom torkar fort.