SNART KAN DU BOKA DIN MålarParty  & Låt Kreativitet få fart

Att Måla Personligt, låt målningen bli din läkande kraft. ALLA KAN MÅLA; LÅT PENSELN FLÖDA FRAM & SLÄPP KONTROLLEN

När du målar stannar dina tankar och hittar nya former på ett mer positivt sätt. Nästan alla människor grubblar, ältar sig fram i sina tankar varje dag. Genom att göra en förändring på det hela med att hitta nytt sätt att tänka. Det kreativa skapande gör att du får den här aha känslan, ditt tänkande hamnar i en annan form så ditt grubblande tar sig till en annan lösning än tidigare och ger dig på köpet en läkande kraft som även ger till din omgivning helt automatiskt. WIN WIN bara genom just din förändring på ditt tänkande.

Dina erfarenhet är unikt, både det negativa & positiva, släppa allt grubblande som styr oss i mycket, intryck från omvärlden som smyger in sig i dina tankar...SLÄPP DET & LÄR DIG FÖRÄNDRA DINA TANKAR SÅ ATT DU MÅR BRA; HITTAR TILLBAKS TILL VEM JUST DU ÄR:

Jag vill visa dig, ge dig mina recept på hur jag gör för att få den här AHA upplevelsen, inspirera dig, få inspiration livsglädjen tillbaks. 
För de flesta människor känns livet tyngre och tyngre ju längre vi lever. Själva orsaken till åldrandet är att de flesta människor blir uttråkade och ser inte på saker med positiv förväntan och för detta behövs en ny mening på sitt tänkande som styr oss, hitta nya mönster. 
 Att få ut det mesta möjliga av livet och leva till fullo, krama ur varenda droppe av allt som livet kan ge. Det är ju inte meningen att du ska leva ett tråkigt och monotont liv. 

Genom mitt målningsrecept på den läkande formen får du drivkraften att bli enastående bra på det du gör och får dig gå bortom alla begränsningar så att du kan leva ditt liv till fullo. 
I dina tankar finns både rädslor och bekymmer som poppar upp och gör att din energi förhindrar dig från att få full tillgång till hela ditt hjärta i ditt sätt att tänka och i dina kreativa lösningar.

Jag kallar mina kurser för MÅLARPARTY, tillsammans med andra människor sporrar man varandra att komma samman och skapa tillsammans, inspirera, få livsglädjen & nya mönster i livet träder fram genom att just göra något tillsammans utan några krav. 
När man engagerar sig i saker som får dig att känna dig glad och upplyft, ger det dig den här entusiasmen som du sedan kan förmedla vidare till alla andra inblandade.  
När du fokuserar på dig själv och det du åstadkommer, så kommer det alla tillgodo. Så det är inte dumt att vara lite självisk på ett positivt sätt utan det ger dig kraft och styrka i ditt sätt att gå genom livet och världen.

VÅGA SLÄPPA FRAM DIN KREATIVA SIDA & SE HUR LIVET BÖRJAR BLOMSTRA!

#målarparty Vi målar tillsammans och har trevligt med härlig musik, låter fantasin flöda

MålarParty i Tingstorp

Mer information kommer 2024 då vi sätter igång igen.

VintagePainting & Akrylfärger, få inspiration hur du kan måla om på ett ögonblick!


Att måla är verkligen bra för själen. Du kan skapa och hitta din stil med penseln.

Du samlar ihop dina vänner, kollegor och får en fantastisk annorlunda heldag, 

MÅLARPARTY PÅ HÖG NIVÅ!

Jag kommer ge dig tips och råd
Vi målar abstrakta canvas tavlor men olika strukturer som gör att tavlan sticker ut och blir precis vad det kan bli. Inget är fel, alla kan måla och genom att man bara vågar släppa loss så kommer så mycket tillbaks till dig själv att få de härliga goa energier som är så bra för kropp och själ.
ÄR DU INTRESSERAD ATT KOMMA PÅ MÅLARPARTY HOS MIG?

För abstrakt målning på duk är det akrylfärg men önskar man att måla på möbler eller något annat så är det kalkfärger som vi jobbar med.

Att använda sig av så naturliga målarfärger gör att du tar hand om vår kära Moder Jord.

VintagePaint det naturliga valet, en kalkfärg med njutbara färgnyanser och kulörer.
Du kan måla på allt, nästan.
Glas, porslin, trä, metall, väggar, golv, sååå kul!
Den fäster på så gott som alla underlag, torkar snabbt och ger en underbar finish med en antik och lyxig känsla, eller lantlig och rustik...Du bestämmer.
Nyhet!
Riktigt cool MetallFärg - brons och sen vax på för att få den sammetslena och hållbara ytan.
Att inreda Personligt, Hållbart och med Miljötänk.
Skriv ditt intresseanmälan nedan!