Kreativt Återbruk -  UpCycling

Genom UpCycling och Kreativt Återbruk får kasserade föremål ett nytt liv som blir  till nya produkter, till exempel möbler, inredningsdetaljer, kläder och smycken...men även ta hand om våra kastade sopor och låt dem istället göra nytta.
 
Genom att vi tar hand om vår ModerJord på olika sätt med att just återbruka för en hållbarare miljö.

Jag har genom åren både målat om gamla möbler, krukor, gjort smycke av gamla metallbitar, sytt om gamla gardiner som legat på vinden som fick bli till en ny klänning. Min mormor som var sömmerska sparade alltid på knappar i olika former och dessa har jag återanvänt både till smycken, till mina egendesignade SussiLi clothing. Jag älskar att gå på loppisar, secondhandbutiker där man verkligen kan fynda.  Finns så mycket fina broderade dukar och tavlor som jag gjort väskor av.  

 Gamla prylar finns det gått om och göra något kreativt av dem så de får ett nytt liv och ett nytänkande användningsområde  ger sådan skaparglädje och lycka i hela kroppen.

Bokashi - matavfall blir till jord
Nu har jag börjat med att ta hand om all kökskompost som vi slänger varje dag i den bruna avfallspåsen och göra egen jord av detta. Ge tillbaks näring till vår jord. Vi minskar också koldioxidutsläppen, mängden föroreningar och mängden avfall. Upcycling - Kreativt Återbruk är alltså en win-win för alla, och mest av allt för miljön.

SussiLi Home - Style4ever - Blogg

MålarPartyKurser

VintagePainting, få inspiration hur du kan måla om på ett ögonblick!
Att måla är verkligen bra för själen. Måla om något du har hemma, kanske en kruka, gammal möbel som du inte gillar färgen på eller så kanske du hittar något på loppis som du vill förändra med lite färg.

Du kan skapa och hitta din stil med penseln.

Jag kommer ge dig tips och råd med att visa dig olika metoder, LÄS MER...