Skapa Passiva Inkomster

Passiva inkomster är något som kommer in utan att du behöver göra något arbete för det utan det kommer automatiskt in och genererar inkomster... Hur bra låter inte det?Att få passiva inkomster behöver man en bra plan, ett system och lite arbete i början.

Tanken är att det ska bringa inkomster undan för undan utan du ens  behöver vara med hela tiden utan det generera inkomster om och om igen.

Hur bra låter inte det och alla har möjlighet till det bara man vågar ta steget mot en ny förändring

Vågar du ta steget och låta dina drömmar bli verklighet?

Är du redo på något nytt?

Life and Business = LivsPassion att när du gör något som du ser resultat på och meningsfullhet. 

Drömmar och visioner har vi alla och för att nå dem behöver man ta ett steg framåt och inte vänta och tro att det bara kommer av sig själv utan lite action och pepp behövs för att lättare nå dit du vill.

Att ha rätt mindset, openmind och umgås med människor som är positiva och vågar gå utanför sin komfortzon utan att bry sig om vad andra tycker och tänker är ett bra flow.
Skulle du vilja göra en förändring i ditt liv?
LÄS MER LÄNGRE NER HÄR!

Nästa generations crowdfunding-plattform

Jag blev inbjuden att lyssna på en presentation av något nytt på My Office i Örebro den 16 februari 2021. Tänkte först inte gå dit, det har ju varit så mycket scam och investeringar som gått omkull, ägarna har bara stängt ner sin hemsidan och försvunnit men så kände jag på nått vis inom mig att jag ville gå och se iallafall vad det är. Detta hela kändes riktigt spännande! 
Man kan göra detta passivt men det hela går förstås snabbare om man nätverkar och tar in nya medlemmar. 

Ingen kan manipulera, lura systemet eller låta ägaren stänga ner hemsidan så att man förlorat allt man investerat eftersom allt går via blockkedjan och går ej tas bort...då blev jag lugn. 
Blockchain som det heter är framtiden och mycket kommer läggas in där, mest känd är den som mjukvaran bakom kryptovalutan Bitcoin, men har också visat sig vara användbar inom andra områden.

Sedan är det vi medlemmar som är skaparen, det är en crowdfounding system så utdelningen går direkt till sin egen Wallet från medlemmar i detta makalösa coola smarta system. 
Smarta kontrakt och att allt är lagt i blockchain teknologi, ingen kan hacka in sig, stänga ner eller lura systemet. En smart cool DigitalBusiness där man får både spillover från de som man ej tagit in och det kommer både uppifrån eller nerifrån.
Inga månadsavgifter finns utan man bestämmer själv vilka program man vill investera i.Likaså man kan även vara helt passiv eller om man gillar att hjälpa andra att de kan tjäna pengar online genom deras affilite system. 

 Man väljer själv hur mycket man vill starta upp med ( från ca 500 SEK) men jag rekommenderar att man investerar ca 1700 SEK för att komma igång på ett bra sätt och får tillgång till alla 3 programmen och köper 3 positioner varje program som levererar om och om igen på olika sätt.

Det finns svenska manualer hur det hela fungerar och hur man kommer igång, de svenska initiativtagarna reser också till platser i Sverige och håller möten. Flera gånger i veckan hålls det zoommöten och som sagt vi hjälps åt.
Man lär sig hela tiden och egentligen är det inte svårt men alltid när det är något nytt så tar det en liten stund innan man kan allt. Vi vill att alla ska lyckas i detta för det är vi alla som är medlemmar som gör att det blir intäkter.


Vill du veta mer så hjälps vi åt eftersom alla tjänar på det och tillsammans bygger vi upp detta Smarta Kontraktet, det är ett win to win to win koncept 
Du kan vara passiv eller jobba med det
Du bestämmer och jag tror när du ser resultatet att du vill mer


Mer information och hur du kommer igång, skriv din mejladress nedan så återkopplar jag till dig personligen.

Hur kommer jag igång?

Skapa Passiva Inkomster