Digital Business - Soul Marketing - Ditt Expert område
Vill du driva eget företag eller du kanske har ett men behöver få till det så det blir mer en helhet och kunna få det mer digitalt.

BLI SIN EGEN ENTREPRENÖR

Life and Business kom till för några år sedan då jag ville paketera hela min livspassion i ett tänk, att kunna jobba med min hobby.
Många är bra på något och många har en önska att driva eget men inte riktigt vågat ta steget.

DITT EXPERT OMRÅDE

Det man är bra på och gillar att göra är det som gör att du blir EXPERT på det och varför inte se till att dela med det till fler så att du kan lösa deras problem med ditt expert område.
Tror att många skulle bli glada att få just den hjälpen eller den produkt som du har.
Det är såklart inte till alla utan man måste se vilka som vill ha din expert hjälp så att du kan attrahera rätt kunder till din LifeBusiness.

YOUR SOULMARKETING

Att veta vem som är din drömkund, hur man kan paketera, hur kan man få det mer digaliserat, den röda tråden i ditt företagande, hur kan man sälja fast man inte säljer...
Det är det som jag bara älskar att få visa, hjälpa så att Du kan få mer kunder och hitta just din unika LifeBusiness som är DU ihop med din verksamhet. 

JAG HJÄLPER DIG GÄRNA DIG MED DE TEKNISKA SAKERNA!!!

Att bli sin egen företagare kan kännas svårt för många och man vet egentligen inte hur man kommer igång, hur man får sitt företagande mer online, kunna jobba var man vill bara man har uppkoppling till internet.

Det ska vara enkelt och mer lätthet.
Du känner att du vill inte hålla på med massor av tekniska saker som hemsida, marknadsföring, skriva nyhetsbrev, lägga upp inlägg i de olika sociala kanaler... du skulle vilja slippa detta men behöver synas för att få sitt företag att växa och ge inkomst.

Ta Hjälp eller kombinera med att göra en del själv och resten till det du inte gillar.


BOKA EN TID MED MIG

Jag vill alltid att vi bokar upp ett samtal innan.
Det ska kännas rätt både för dig och mig.

Min Mission är att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, inspirera och motivera dig så att du kan leva din dröm och hitta dina unika resurser efter dina önskemål

Tveka inte boka ett kostnadsfritt samtal på
20 minuter med mig.